// STOCKHOLM //

 
 
Väldigt bra två dagar hemma i Stockholm där jag hann med intervju, ett cafébesök och två restauranghäng innan jag tog flyget tillbaka. Nu väntar träning, jobb några dagar till och eventuellt åka lite båt. Vi köpte nämligen en i fredags. Nu lite film, the Imitation Game.

- WORKOUT WEDNESDAY -

 
Idag körde jag vecka 6 ben på mitt träningsprogram. Lyckades slutföra hela programmet på 12 veckor förra sommaren, men blir nog svårt i år. Tror dock jag kommer nå snäppet högre efter detta, då jag dessutom lagt till 10min motståndsträning med band innan benpassen (för att aktivera rumpan), börjat träna pullups och även kört marklyft och frontböj. Massvis med cardio kombinerat med tyngre ben. Tror det kan bli succé.

WEEKEND IN COPENHAGEN

 
Grym helg med dessa pinglor.
Vi hann med turistande, massa mat och snacks och en hel del alkohol samt besök på nattklubbarna Hive och Arch. 
Nu tillbaka till verkligheten med sommarjobb. 

- MOT KÖPENHAMN IGEN -


- THROWBACK TO LAST WEEK -

 
Hur stilig är inte han?
Härlig lunch på Strandvägen med Sofie
 Datenight

BACK IN THE GAME - ✓

 
 
Kul att någon fortfarande är inne här och kikar.. Eventuellt även lite creepy. ;)

2 år senare och jag lever faktiskt fortfarande :) Har hunnit klara av ett helt år på civilingenjörsutbildningen från helvetet på KTH, flyttat till Stockholm och bosatt mig i min egna lilla pärla i Vasastan, rest ett par gånger fram och tillbaka över Atlanten och Medelhavet, träffat en helt ny klass med fantastiska människor och lyckats överleva snart 2 år i ett förhållande. När jag satt här och skrev 31 juli 2014 så hade jag aldrig kunnat drömma om vad enbart Augusti hade att erbjuda. Sen har tiden bara gått känns det som.

När jag skriver detta sitter jag och tittar ut mot Kalmarsund. Att ta sommarlov innebär inte bara avkoppling, utan även en hel del reflektion - både på gott och ont. Det är delvis därför jag känner att jag verkligen behöver en blogg.