KÖTTBULLAR & MOULES FRITES

Har stått i köket igår och idag. Igår lagade jag champinjonpaj, idag fick det bli köttbullar. Måste säga att båda blev extremt lyckade.
Ikväll tog jag mig hem till Uppsala för att hänga med Astrid. Middag på snerikes följt av öl på Wermlandskällaren.
Tyvärr har jag dragit på mig årets förkylning så hela mitt huvud bankar och min hals svider. BER att detta går över fort så jag kan träna och börja ta tag i plugget sen.


SUSHINIGHT

När man bor 80m ifrån ett riktigt bra sushiställe, då får man passa på ibland.

Annars så är det enda jag planerar göra denna vecka är att lata mig. Har redan hunnit plöja igenom hela säsong 8 av Desperate Housewives. Hann även lämna över lite paj till pojkvännen som jag lagade imorse.
Imorgon ska jag till Uppsala.


ITALIEN

Här kommer en drös bilder från Italien, samt lite från senaste dagarna.
Italien var underbart fint. Vi roadtrippade från norr till söder, med start vid Comosjön och slut i Sorrento, och sedan en dag i Rom. Det var speciellt roligt för att jag t.ex inte varit i Milano eller Rom, så det var roligt att se de delarna av Italien.
 
När vi kom hem i tisdags jobbade jag mina första provjobbpass, och de gick bra. Så blir jobb varannan helg nu under terminen. På fredagen var det dags för kräftis med OPEN-gänget. I helgen blev det grill hemma i Uppsala, och innan det lunch på Diplomat i Stockholm. I förrgår åt jag och Jontisen middag på Flippin, och igår var det gasque på skolan. Om mindre än en vecka börjar skolan, oooooch jag kom in på mitt förstahandsval från OPEN (!!). Civilingenjör i Industriell Ekonomi på KTH, här har ni mig!
Uppsalagrill
Lunch
Kräftis
 
 
 
 
 
.. Och sen Italien!
 

STOCKHOLM

Hemma igen i min fina lilla stad. Landade på Arlanda för 3 dagar sedan.

Rivstartade med två gosiga dagar i Uppsala. Där blev det först häng på min terass med Nadja, Theo och Arvid, sen vidare till Olofs terass för en lite större förfest, sen vidare till nation.

Lördagen spenderades till 100% med pojkvännen. Frukost och fika på fågelsången, middag på Snerikes. Kvällen avslutades med hotsnacks från SF i soffan framför en film.

Söndagen körde vi favoritfrukost i repris på Fågelsången, sen tillbaka till Stockholm. Där mötte jag upp Astrid för fika och shopping, och gjorde ett riktigt fynd på Calzedonia. Gym sedan.

Idag har jag först gjort våfflor med Julia hos mig och sen mött upp Sofie, Mathias och Axel för lunch på Södra Teatern. Nu ska jag möta upp Jonathan för ett sista gympass, sedan vankas Italiiia.


SISTA JOBBDAGEN

Gjorde italiensk vegetarisk pizza igår
 
Puh, så var sommarjobbet avklarat. Har förutom att tjäna in en himla massa cash fått mig en hel del nya erfarenheter. Det är helt sjukt hur vissa beter sig? Lärorikt att jobba med så otroligt många kunder hela tiden. Fick även provanställning på ICA nu som ligger 1 minut från mig i Stockholm, så det var ju superoligt. Var på intervju där förra veckan!
 
Imorgon väntar storstaden.