- HANDLAR OCH SOVER -

- Nu börjar 4 veckors semester lida mot sitt slut. Börjar nalkas hemresa och verklighet. Har haft det helt fantastiskt här nere, kan faktiskt inte beskriva riktigt hur avslappnad jag har känt mig. Jag har typ.. Sovit? Badat, solat, hängt med min underbara familj och mysiga människor. Har precis totaltömt mitt konto på en klänning och en väska, soft. I would do it again. 
 
Ska vila nu, sen ska jag skriva ett brev och till sist ska jag packa. Adiosssss

- MY SUMMER SO FAR -

 
Kan någon därute förstå att vi redan befinner oss i slutskedet av juli? JULI. Snart är det ju tillbaka till vinterkylan och UGG'sen (inte för att jag äger några) och julskinkan. Det går för fort
Så, vad har man hunnit med hittills i sommar? Jo, det var ju det där med studenten ja. Sedan var det Nice i några dagar. Jobbade två veckor därefter som jag varvade med några utekvällar och soltimmar. Sedan drog jag till Zante. Landade i Sthlm och lyxade till mig på Grand Hotel över natten. Tog bussen ner till Öland. Astrid kom på besök. Nu är det enda jag väl egentligen har kvar här är lite jobb i trädgården, slapp och en ridtur faktiskt! Kände att det var dags att hoppa upp på hästen igen, så att säga. Drar med mig mamma i svängarna.
 
Jag har absolut inte bestämt mig hur jag ska hantera hösten/våren och det är oerhört stressande. Jag skriver planering efter planering men kan aldrig spika någon. Det kommer sluta med Sofia på en bar med sin filofax i ena handen och en drink i den andra. De två sidorna möts i en kamp. Intressant kan det bli.. 
Nej, nu ska jag leta upp en öl eller en ishink eller kanske båda. Svettas ihjäl i detta hus. Kram

LIVET JUST NU


1 VECKA SENAREHar haft en riktigt bra vecka med min kära. Hunnit med en hel del och planerat en hel del! Kommer bli en bra kommande månad. 

Idag åt vi först frukost , sen var det dags att säga hejdå för ett litet tag. Efter det har jag bara städat och klippt gräsmattan medan resterande familj spelar golf. Nu ska det solas lite.

- MÅNDAG -

Nu har min soulmate bokat resa. Snart kommer hon! 

- FUNDERAR -

- Lite tbt - 

Är lite halvt filosofisk idag.
 Vill mest planera mitt liv, men det känns rätt oklart just nu. Det är när det regnar och jag sitter här med min kaffekopp som saker kryper fram. Både bra och dåliga. Har man sina mål i sikte så får man helt enkelt tro på att det löser sig.

Nu ska jag leka social på Facebook och kika på nästa partysemester. Adios

ÖLAND


Jag har det bra just nu, är nere på Öland med familjen och besöker sommarstället. Blir här på obestämd tid, men är himla skönt att vara utan jobb, skola och faktiskt även fest under några veckor. Behöver vila upp mig. Kram

- Grand Hotel -
- LAST DAY IN GREECE -


- Jag vet inte var jag ska börja. 
Den här resan har varit så sjuk? Vi är så jäkla glada alla timmar av dygnet och vi har verkligen tagit vara på upplevelsen. Nu är vi trötta då vi kom hem lagom till hotellfrukosten imorse, så vi ska duscha, äta och vila innan vi laddar om inför sista kvällen! -

- GREECE DAY 1 -


- Hallå! Smet ner i lobbyn för lite wi-fi, och slänger upp tre bilder från dagen som mest bestått av sol, bad och coca cola. Har flutit runt på en luftmadrass några timmar och varvat sömn med dryck, inte helt fel. 
Vi ska nog ut och köpa flipflops strax, kanske en McFlurry och lite dricka. Ciao

- MOT ZANTE -

Det bästa vi hinner med :( Taggade är vi iallafall

Nu drar vi ner mot solen i Zante. Hotellet ska ha wi-fi, så blir absolut nått inlägg per dag iallafall. Adios

- FRIENDS -

Har haft en stressig men bra måndag. Har packat hela väskan nu, samt hunnit med både en middag och en fika med vardera Amanda och Julia. Jag har även bokat både resa och hotellnatt i Stockholm när jag landar nästa vecka, känner att jag nog kommer behöva vila upp mig innan fortsatt resa ner mot Öland.
 Nu ska jag avsluta och sen ta en kopp te med mamma.