29 APRIL

- Lite jobbtrix igen -
 
- Past workout -
Hejj, sitter och myser såhär på kvällskvisten. Kände inte för att gå ut, även om Saluhallen egentligen stod överst på listan ikväll. Var och jobbade och sedan gick jag och gymmade, så blandningen av disk och svett hade inte gjort sig så bra vid baren. Imorgon får jag köra all in istället.Därför borde man nästan sova nu, redan klockan 09.00 ska jag befinna mig på champagnefrukost. Sedan väntas en fullspäckad valborg.
 
Hoppas resten av staden är lika taggad som jag, och att vädret är på vår sida. Vi ses kanske imorn! :)

LAST WEEK

- Lite mat och lite mat till
- Jobbtrix och utgång i lördags
- Påskmiddag
- Dags för ny vårjacka
 
Hann förut inte skriva så mycket om den senaste veckan, men den var faktiskt riktigt härlig och jag tog en del bilder! Tog mig till sommarhuset över påsken där jag både shoppade jacka och fick fantastiskt fina saltvattenpärlor i present. Drack några glas vin och återkopplade med syrran! 
 
Har mest pluggat och jobbat under veckan, fikat lite med diverse härliga människor och solat en hel del. Helgen bjöd på grillat och vin i fredags följt av jobb och utgång på lördagen. Fick först bli Plock, sen Saluhallen där vi hängde ett tag, sedan blev det Birger där vi hängde nån timme, sedan taxi tillbaka till Saluhallen haha. Mina bröder där gjorde kvällen. Avslutade med att följa med till Falafelståndet och tog sen taxi hem strax innan fyra.
 
Söndagen bjöd på sol, fika med mamma på Gunterska och ännu mer sol. Perfect weekend.
Snart dags att sova. Kramkram

TODAYS - TJUGOÅTTONDE APRIL

- Linne - Massimo Dutti - Jeans - Dr Denim - Väska - Hilfiger - Solglasögon - RayBan -

HÖG GRAD AV ENTROPI I MITT RUM

Aaaah, har äntligen landat hemma i min säng efter en produktiv dag. Lyckades hinna med en hel skoldag, jobb och en långpromenad med hunden. Okej, det var kanske inte jätteproduktivt.. Men något iallafall.
 
Kikar på lite studentklänningar. Vet inte riktigt om jag är körd än eller ej, finns några som är intressanta. Lagt undan en som skulle kemtvättas först, frågan är då hur risky den är med tanke på att den är lättillgänglig.. Den var söt iallafall. Funderade på en från Herve, men de känns aningen för party? Sen så är det mest spets och jag vill nog helst undvika spets, även om det är gulligt.
 
Känns som jag kommer hamna nånstans här.. Antingen blir det för elegant eller för slampigt, haha. Svårt är det. Men snyggt var det. Från Chanel.
 

MÅNDAG 28/4

 - Hallå!Antar att det är det första officiella inlägget? Det kommer tyvärr bli ett rätt tråkigt sådant. Ska få upp flytet lite tänkte jag, back to the old days när jag skrev om tips och trix, hiss och diss och så vi vidare. Nej, så långt ska vi inte ta det den här gången tror jag. :-) 
 
För er som inte känner mig så kan jag inte prioritera på morgnar. Imorse tillexempel.  Jag vaknar 08.30, snoozar till 09.10, klär på mig till 09.30 och istället för att äta frukost och kanske iallafall slänga på lite mascara så tar jag bilder till nya bloggen. Hann i tid iallafall, till 10.00.
I eftermiddag ska jag jobba fyra timmar. Annars är jag iallafall ledig från skolan resten av veckan, vilket är otroligt skönt. 
 
Lägger upp fullständiga bilder senare, kramar!

HÄLSAR HEJ OCH VÄLKOMMEN

 
 
- Gamla läsare, hej! Det här är jag, Sofia. En egentligen väldigt glad tjej, som ni förmodligen kan se på bild. Jag kände att det var dags att avanonymisera sig. Det här är internet, vem försöker man lura. Det GÅR inte att vara anonym här, och jag ser inte längre någon anledning. Jag är jag, det här är min blogg, mina tankar och mitt liv. Jag har varit en djup jäkel på denna blogg hittills, och jag har verkligen blottat mina känslor. När jag avanonymiserar mig nu så tvingas jag radera en del av det. Det skulle göra mig mer skada än nytta, jag skulle förlora en viktig bit av mig själv.
 
- Ni som läste innan, ni kanske vet mer om vissa saker än andra. Men alla har vi brustna hjärtan och stressiga nätter, och aldrig fick ni några exakta detaljer, vilket jag är glad för. Det har varit skönt att skriva av sig om de där kvällarna då jag legat stilla i min säng, lyssnat på Melissa Horn och undrat om jag verkligen borde vara här. Men jag är vuxen nu, och jag lever ett liv som jag vill kunna stå för, skriva om och kunna komma ihåg i framtiden som någonting bra. Om man tvingas gömma sig, då är det uppenbart att man inte lever för de värderingar man tror på. Nu försöker jag leva upp till mina.
 
OCH TILL ER ANDRA, well, hello there. Vet inte om ni snubblade in här för att ni känner mig och jag skrev ut min bloggadress på Twitter eller Instagram eller liknande (vilket jag inte gjort än men kanske får för mig att göra), eller om ni bara såg mig på Blogg.se's slumpvalda inläggslista, men hejsan iallafall. 
 
Här kommer jag iallafall författa mina dagar som innehåller allt från shopping till fest till fikor som brukar vara det vanligaste på olika bloggar. MEN, förutom det så har jag en liten nisch, eller flera nischer kanske man borde säga.Har tidigare skrivit en del om ,mina politiska åsikter - yttrandefrihet, jämställdhet och hela det köret. Det planerar jag absolut att fortsätta med. Har även diskuterat fördomar, utbildning och karriär. Mitt liv som naturare har satt sina spår, och jag gör allt för att motarbeta de som tror att man inte kan vara flera personer samtidigt.
 
MEN tycker ni sånt är sövande så lovar jag uppdatera med bilder på high heels, lakritsshots som ger illamående mornar, resor runtomkring i världen, mat, lite för extravaganta shoppingvanor samt en himla massa bilder på de som förgyller mina dagar till tusen.
Då drar jag igång!